Skip to content

Proiecte video

Un video de prezentare este cel mai bun mod de a face publicitate firmei dumneavoastră. Un mod deosebit de eficient pentru promovarea serviciilor sau produselor îl reprezintă filmele de prezentare. Până acum câțiva ani realizarea unui astfel de film era destul de prohibitivă, din cauza costurilor ridicate de producție. În prezent se poate filma un clip de prezentare, în anumite condiții, chiar și cu un telefon mobil mai performant.

Producem spoturi publicitare, filme de prezentare, videoclipuri, scurtmetraje, filme documentare, reportaje, dar și orice alt tip de material video de promovare pentru afacerea dumneavoastră. Asigurăm partea de producție și cea de post-producție la toate materialele.

Filmări imobiliare

De asemenea oferim servicii video pentru ansambluri imobiliare și clipuri de prezentare, tururi virtuale 360° și filmări de interior/exterior și aeriene. Putem fotografia și filma imobilele o singură dată sau periodic, pe parcursul construcției și dezvoltării imobilului, montând la final un clip cu evoluția proiectului. Servicii profesionale de fotografiere ansambluri imobiliare, atât în exterior cât și în interior, realizare tururi virtuale interactive dar și clipuri de prezentare cu imagini filmate în interior – cu cameră 4K mobilă și la exterior – cu o dronă de ultimă generație.

Servicii profesionale de filmare industrială


Adresându-se în special firmelor, fotografiați videografia industrială este menită să sublinieze dotarea de excepţie şi forţa companiei dumneavoastră în socialmedia, situri de Internet etc.
Imaginile industriale sunt importante în special în prezentările concepute pentru realizarea de parteneriate sau obţinerea de contracte de producţie, prin prezentarea cât mai adecvată a capacităţilor firmei. Se pot folosi diferite tehnici video: timelapse, video aerian, video de actiune. Se pot realiza in conditii industriale.

Filmări aeriene

Puteți realiza proiectele Dumneavoastră de suflet apelând la imagini video de la înălțime cu ajutorul filmărilor aeriene cu drona. Mulțumită unghiurilor largi ale camerei montate pe dronă, filmările aeriene pot arăta noi dimensiuni ale diferitelor spații sau produse pe care doriți să le valorificați. Dispunem de drone înregistrate și personal acreditat cu permis de zbor legal.

Oferim consultanță gratuită. Ne implicăm în totalitate atât în procesele de dinainte de filmare (scenariu, script, prospecție), cât și în procesul de post procesare. Executăm montaj și editare video, animație video, corecție digitală de culoare, postprocesare sunet.

Portofoliu video

Vă prezentăm căteva din cele mai recente proiecte video: