Skip to content

Despre noi

Bazându-ne pe o experiență de peste 18 ani de activitate, în care am finalizat peste 100 de proiecte atât pentru clienți români cât și pentru clienți străini, avem cunoștințele necesare să vă oferim următoarele servicii: web design, web programming, creații mulltimedia, DTP, fotografii comerciale, proiectare și creare sisteme de comerț online, identitate de corporație și nu în ultimul rând, grafică publicitară.

Toate aceste servicii pot face mai accesibilă afacerea dumneavoastră și avantajele se vor resimți în primul rând în vânzări, în costurile de comunicare, iar implementarea unui sistem fidel de menținere a utilizatorilor afiliați brandului clientului este un mare câștig.

De ce Visual Brand?

  • Avem o experiență bogată – peste 150 de clienți cu peste 250 de proiecte web design și grafică publicitară.
  • Avem un spectru de colaborare lărgit în toate domeniile, de la companii, instituții bugetare și ONG. Am realizat website-uri de prezentare, magazine online, aplicații web, integrări în sisteme, grafică și fotografii publicitare.
  • Profesionalism – Peste 80% dintre proiectele noastre provin de la clienții pre-existenți și recomandări.
  • Continuitate și loialitate – 98% dintre clienții noștri colaborează în continuare cu noi.
  • Identitate personală – Fiecare afacere necesită o strategie personalizată. Noi vă oferim consultanță ca ideile dumneavoastră să devină realitate și să fie cât mai eficiente.
  • Oferim servicii complete la proiectele web (Înregistrare domeniu, web hosting, web design & development, promovare). Așadar, le găsiți pe toate în același loc.
  • Nu percepem adaos comercial pentru numele domenilor proiectelor web realizate de Stevenson Design.
  • Oferim suport pentru proiectele deja existente.

Ca venim în ajutorul tău, pentru a fi mai ușor de parcurs serviciile noastre am împărțit activitatea noastră pe 3 branduri. Am creat cele 3 branduri deoarece ne-am gândit la un plan de acțiune care are ca scop de a ajuta creșterea afacerii tale! În funție de afacerea pe care o ai și de serviciile pe care le deții îți este mai ușor să alegi unul dintre serviciile noastre.

Stevenson servicii web

VisualBrand

Oradea 360

Presă

Cere ofertă