Skip to content

Fotografie comercială

Fotografia comercială şi puterea imaginilor continuă să joace un rol important în zilele noastre. De la bannerele tradiţionale şi tipăriturile pe care le primiți zilnic pe stradă până la reclamele de dimensiunea unui bloc, fotografia comercială este peste tot, iar managerii inteligenţi ştiu că aceasta le poate lărgi piaţa de desfacere şi cifra de afaceri. Gânduri, trăiri şi dorinţa de a avea acel produs, toate acestea trebuie să se declanşeze în mintea celui care vede o imagine comercială.

Fotografie imobiliară

Domeniul imobiliar este unul extrem de dinamic și competitiv. Astfel că, indiferent că vorbim despre vânzarea sau închirierea unei proprietăți, ori despre domeniul ospitalității, este vital să vă prezentați proprietatea printr-o serie de fotografii deosebite, care să o pună în valoare. Astfel veți atrage atenția și veți convinge mult mai ușor potențialii clienți.
Oferim servicii fotografice de înaltă calitate pentru interioare și exterioare de prezentare pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, apartamente în regim hotelier pentru platformele de închiriere AirBnb și Booking în special în zona Oradea și județul Bihor. Dacă este posibil, se poate folosi fotografierea aeriană pentru a da un plus vizual unic. Pentru oferta tur panoramic 360 sau fotografii panoramice accesați www.oradea360.ro

Fotografie culinară

Fotografia culinară necesită o pregătire atentă înainte de a apăsa declanșatorul camerei. O fotografie culinară corect executată va face ca privitorul să ”îi lase gura apă” și stomacul să îi tremure! Poate fi motivul pentru care oamenii comandă un anumit fel de mâncare sau decid să frecventeze anumite restaurante în primul rând. De asemenea, vă oferă o modalitate de a promova felurile de mâncare pe care doriți să le comandați clienților. Oferim servicii de fotografie culinară profesionale pentru restaurante, hoteluri, cofetării și cafenele.

Fotografie de produs

Se spune că o imagine valorează o mie de cuvinte. Este demonstrat faptul că pozele de calitate pentru un produs sunt un factor decizional extrem de important pentru clienți atunci când aleg un produs. În ciuda acestui fapt, o mare parte dintre consumatori preferă cumpărăturile offline, făcute în magazine fizice. Dacă fotografia nu îl mulțumeşte pentru că este neclară, prea mică, prea întunecată, înconjurată de elemente care distrag atenția sau este ofensatoare, clientul nu va petrece nicio secundă în plus pe pagină, nici atât să adauge produsul în coş. O fotografie valorează mai mult decât 1000 de cuvinte, pentru că pe internet, vinde fotografia.
O fotografie de produs bună compensează lipsa de interacţiune fizică a clientului cu produsul, prin crearea celei mai bune prezentări vizuale posibile.

Pentru fotografie produs 360° accesați www.oradea360.ro

Fotografie aeriană

Un produs vizual unic este fotografia aeriană. Aceasta oferă o perspectivă de ansamblu asupra locului fotografiat și scoate în evidență punctele importate ale acestuia, în funcție de fiecare proiect. Astfel se poate prezenta facilitățile sediului, dimensiunea halei de producție, stadiul lucrărilor de construcție al ultimului proiect imobiliar cu doar o simplă ședință foto aeriană. Dispunem de drone înregistrate și personal acreditat cu permis de zbor legal.