Filmări aeriene construcţii şi filmări imobiliare Oradea

Fotografiile şi filmările aeriene cu drona sunt foarte utile în domeniul construcţii, atât pentru construcţii civile cât şi pentru cele industriale. Acestea pot oferi o privire de ansamblu asupra dezvoltării proiectului pe toată durata derulării acestuia. Se pot face inspecţii periodice pentru detectarea deficientelor de suprafaţă a planşeelor, stâlpilor de susţinere, lagărelor de susţinere, incastrărilor, buloanelor de prindere, prezoanelor, acoperişurilor, ferestrelor etc. Filmarea aeriană şi fotografia aeriană unui proiect în derulare sau în faza de finalizare cum ar fi un ansamblu rezidenţial poate fi deosebit de utilă şi importantă pentru viitoare planuri de dezvoltare.

Firmele de arhitectură sau beneficiarii proiectelor sunt interesaţi să îşi promoveze proiectele în diferite stadii de execuţie începând de la fundaţie până faza de finalizare.

În construcţii, filmare din drona este solicitată pentru a realiza un video finit cu etapele construcţiei. De asemenea, filmarea din drona surprinde împrejurimile şi reuşeşte să transpună mai rapid privitorul în cadrul creat. Adesea, filmarea din drona este îmbinata cu filmarea de la sol.

Oferim filmări, concept şi editare profesională comercială în format 4K – 8K. Servicii de filmare aeriană pentru firme, parcuri industriale, hale industriale, dezvoltatori imobiliari, agenţii imobiliare, hoteluri, restaurante, pensiuni, parcuri, evenimente sportive.

Operăm cu drone înregistrate la AACR cu codul ROUv0lpxhiol3uov. Piloţii noştrii sunt certificaţi de AACR (certificat A1/A3 şi certificat A2).

Detalii legate de ghidul de operare al dronelor găsiţi pe site-ul AACR la acest link: Ghid Operare UAV